Wybrane zagadnienia z ogólnej technologii żywności
Dłużewska, Elżbieta Redakcja., Jarczyk, Andrzej Redakcja., Wydawnictwo SGGW
Rok wydania: 2008.
Technologia żywności, Podręcznik
Autor
Dłużewska, Elżbieta Redakcja.
Jarczyk, Andrzej Redakcja.
Wydawnictwo SGGW
Tytuł
Wybrane zagadnienia z ogólnej technologii żywności
ISBN
978-83-7583-020-0
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo SGGW,
Rok wydania
2008.
Objętość
167 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
(075.8)
664
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy pracach.
020
%a 9788375830200
080
%a (075.8)
080
%a 664
245
%a Wybrane zagadnienia z ogólnej technologii żywności /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo SGGW,
%c 2008.
300
%a 167 s. :
%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy pracach.
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręcznik
700
%a Dłużewska, Elżbieta
%e Redakcja.
700
%a Jarczyk, Andrzej
%e Redakcja.
710
%a Wydawnictwo SGGW
920
%a 978-83-7583-020-0